AKTIV SEMESTER, 

PARBOÄNG NATURTURISM 

GÖRA PÅ PARBOÄNG NATURTURISM


 

Lite tips på vad du kan göra på Parboäng och i dess omgivningar

Sandstrand: Koppla av vid stranden:

 

 Cykeluthyrning: Hyr cykel och upptäck omgivningarna

 

 

Grillfest: Låna en minigrill till dig eller familjen eller anordna en grillkväll med dina vänner och hyr vår grillstuga med plats för 20 personer. Det finns både Murikkapanna och stor grill att tillgå


 

  

 

Strandbastu: Hyr den vedeldade strandbastun, bada havsbad i månskenet och värm er i den mysigt sprakande bastun. Ni får plats minst 8 personer. Bastun är populär även bland vintersurfare.


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Surfing: Här finns en av Sveriges bästa surfspots. Kommer du hit för att wind- eller kitesurfa eller som vissa till och med vågsurfar när tillfälle ges, och vill bo nära och bra till rimligt pris, Välkommen till Parboäng naturturism.


 


 


 


 

 


 


 Vandra: Fågelskådare och andra naturälskare, vandra naturskönt utmed strandängar, på Alvaret eller i Ottenby och hitta "just din favorit".    

Sportfiske: Fiska vid Parboäng strand under fiskesäsong. 

Jakt: Jakt hör ofta till livet på landet och under jaktsäsong finns flera alternativ för jakt på gården för både mindre och större sällskap med olika önskemål. 


 


 

Rekreationsområde: Ett gäddvatten har anlagts vid Parboäng strand under hösten 2014 och vi hoppas att gäddorna skall trivas och föröka sig. Det är också vår förhoppning att området ska vara en plats där fåglar trivs. Med tiden hoppas vi att området ska bli en trevlig plats för rekreation till våra gäster.


 


 


 


 

Barnen: Många barn gillar att testa livet på landet och det finns möjlighet att provsitta en traktor och klappa våra katter. Även får, lamm, kor, kalvar, hästar och hundar kan vara spännande.


 


 


 


Hundträning: söker du bra träningsmöjligheter för dig och din hund. I samarbete, erbjuds träningspaket för sök- och apport-träning. 


 


 

Semestra med din häst, bed and box: Tag med hästen på semestern, här finns boxplats, träningsbana och fina beteshagar till låg kostnad i samband med boende.

Vedic art, konstnärsmåleri: Många som går konstnärskurs på Vedic Art väljer boende på Parboäng naturturism. Det sker möten och blir många härliga skratt, kvällarna igenom, år efter år. Ska du gå kurs i konstnärsmåleri, kom och måla, njut och bo bra på någon av gårdarna, Parboäng eller Gamlegärde. Vi har flera boendealternativ i olika prisklasser att erbjuda. 

Vid önskemål om aktiviteter vänligen kontakta oss. 

Vi hjälper gärna till.