BO MITT I NATUREN, 

PARBOÄNG NATURTURISM

Tre småstugor för en till två personer, stuga 8, 9 och 10

  • Stuga 8, Hyddan

Fin liten friggebod för en person, med härlig utsikt. Den har pentry och matbord. Nybyggda helkaklade toalett- och duschrum finns i närliggande byggnad som delas med några andra gäster. 

Vår- och höst pris: den 15 maj till den 15 juni, 15 augusti till 15 september, 275 kr per natt.

Högsäsong vecka 25-33; pris 2500 kr per vecka. Boende per natt går att boka i mån om plats, tidigast fem dagar innan ankomst. 


 


 

 

  •  Stuga 9, området Utsikten

En ljus och strandnära friggebod på 15 kvm med två resårbäddar. Den har härlig utsikt, matbord och pentry.  Fina helkaklade duschar och toaletter, belägna i annan byggnad som delas med några andra gäster. Därtill finns kemtoalett i direkt anslutning till boendet.

Vår- och höst pris: den 15 maj till 15 juni, 15 augusti till den 15 september, 275 kr per person/natt.

Högsäsong vecka 25-33: har vi veckouthyrning pris 2995 kr per vecka. I mån om plats går boendet att hyra per dygn. Bokning tidigast fem dagar innan ankomst.


 


 

  •  Stuga 10, området Utsikten


Sidan är under uppbyggnad och kommer att uppdateras med nya bilder


En ljus och strandnära friggebod på ca 13 kvm med dubbel resårbädd. Den har härlig havsutsikt, matbord och pentry.  Fina helkaklade duschar och toaletter, belägna i annan byggnad som delas med några andra gäster. Därtill finns kemtoalett i direkt anslutning till boendet.

Vår- och höst pris: den 15 maj till 15 juni, 15 augusti till den 15 september, 275 kr per person/natt.

Högsäsong vecka 25-33; pris 2995 kr per vecka. I mån om plats går boendet att hyra per dygn. Bokning tidigast fem dagar innan ankomst.