BO MITT I NATUREN, 

PARBOÄNG NATURTURISM 


BOENDE GAMLEGÄRDE GÅRD

Gamlegärde har haft rumsuthyrning under många år. Parboäng naturturism övertog verksamheten på Gamlegärde för två år och gården har sedan dess genomgått en grundlig renovering. Gamlegärde ligger fridfullt mitt i det vackra odlingslandskapet och världsarvet på södra Öland.

I mangårdsbygganden finns sex dubbelrum och ett familjerum. Fyra rum på övervåningen och tre på undervåningen. Rummen är trevligt inredda med bekväma sängar från Kungssängen. Alla gäster har i gemensamma utrymmen tillgång till två allrum, tre dusch och toalettrum, ytterligare en toalett samt två fullutrustade kök för självhushåll. På Gamlegärde finns också tre fina friggebodar anpassade för en person. Friggebodarna ligger avskilt och ger fridfull utsikt över ängarna. Alla våra gäster har tillgång till toalett och dusch, tvättmaskin, microvågsugn, grill och utemöbler.

Från sommaren 2018 finns också tillgång till fritt wifi.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

På första våning: Här finns mangårdsbyggnadens sal som fungerar som tv-allrum. Därtill finns ett gediget fullt utrustat kök för självhushåll, två toalett- och duschrum samt ytterligare en toalett. Här finns ett familjerum (rum C) och två dubbelrum (rum A och B). Allt trevligt och nyrenoverat!

På övervåningen: finns fyra fina dubbelrum (rum D,E,F och G) med delad toalett och dusch samt ett trevligt möblerat sällskapsrum som är kombinerat med ett fullutrustat kök för självhushåll. 

Vedic Art målarkurs: På Gamlegärde och i dess närhet pågår målarkurser genom Vedic Art under sommarmånaderna och många kombinerar sitt måleri med ett nära boende på gården och har samtidigt trevligt tillsammans.

Sommar- natur- fågelintresserade, cykelturister ja alla är välkomna: Boendet är mycket populärt bland fågelskådare och andra naturintresserade likväl som för de som målar med Vedic art.  Det passar också för cykelturister som vill sova skönt och vila ut mellan dagsetapperna.

Större sällskap: Huset har hela 16 bäddar. Det finns också tre friggebodar belägna på tomten med ytterligare tre bäddar vilket gör att stora sällskap har gott om plats. 
 

Priser: 

Vår- höst säsong, pris: den 15 augusti till den 31 oktober samt 15 april till 15 juni, 295 kr per person och natt. Minsta antal gäster för bokning i Gamlegärde under lågsäsong är sex personer.

Högsäsong vecka 25-33; hyr vi ut per vecka, pris för dubbelrum, 3500 kr per vecka. En person i dubbelrum erhåller 300 kr i rabatt. Pris för familjerum, 3800 kr. I mån om plats kan man också boka boende per natt, tidigast fem dagar innan ankomst, pris 295 kr per natt. 


 Varmt välkommen med din bokning!